Wat wij doen

In mijn praktijk voor plastische chirurgie worden behandelingen uitgevoerd, die als medisch specialistische zorg zijn gekwalificeerd. De plastische chirurgie heeft voornamelijk betrekking op het zichtbare deel van het lichaam. Elke behandeling is op het herstel van vorm en functie gericht. In onze praktijk voeren we ingrepen uit op poliklinische basis of dagbehandeling. Wat u van ons kunt verwachten:

• Professioneel en uitgebreid advies.
• Gebruik van de nieuwste chirurgische technieken.
• Hooggekwalificeerde medische zorg voor en na de ingreep.
• Moderne behandel- en operatieruimtes.

De kwaliteit van de zorg kenmerkt zich door een individuele en persoonlijke benadering van de patiënt en jarenlange ervaring binnen mijn vakgebied.

Verzekerde zorg

Plastische Chirurgie Dr, Ocampo biedt naast cosmetische zorg ook verzekerde zorg aan.

Voor specialistische zorg, heeft u een verwijsbrief nodig. De huisarts geeft alleen een verwijzing als dit medisch nodig is. Na een bezoek aan uw huisarts zal hij / zij u eventueel doorverwijzen naar plastische chirurgie. U mag dan de contactgegevens van Plastische Chirurgie Dr. Ocampo doorgeven. De verwijsbrief wordt online ingediend via Tipp of Zorgdomein. U kunt ook een verwijsbrief op papier meenemen naar de afspraak.

Indien uw behandeling alleen wordt vergoed na toestemming van uw verzekering wordt een aanvraag bij de verzekering ingediend op basis van uw klachten en de bevindingen van het lichamelijk onderzoek. In het voorkomende geval wordt met u besproken of de ingreep voor vergoeding door de zorgverzekeraar in aanmerking komt, dit is voor een deel afhankelijk van de criteria opgesteld door uw ziektekostenzorgverzekeraar.